Bad og våtrom

Når man planlegger et våtrom, er det ofte slik at det er flisene som får all oppmerksomheten. Men det er alt det som er bak flisene, som avgjør hvor fornøyd du blir med badet.

Våtrommet skal planlegges og bygges slik at det tilfredsstiller de krav som er angitt i Teknisk Forskrift § 8.37. Det er viktig at detaljene planlegges, og arbeidene utføres

på en slik måte at fukt ikke kommer i kontakt med områder og materialer som ikke skal fukt påkjennes – verken under arbeidets gang, eller under normal bruk av våt-rommet.

Ved rehabilitering av våtrom er det viktig å undersøke om konstruksjon og underlag er egnet for fliser. Før arbeidene tar til må eksisterende gulv, vegg og himling kontrolleres for eventuelle fuktskader. Vær ekstra oppmerksom på gjennomføringer, særlig i dusjsonen (blandebatteriet).

Dersom gulvkonstruksjonen består av bjelkelag med c/c 600 mm, må gulvet forsterkes slik at nedbøyningen i gulvet ikke blir for stor. Platekledde eller tapetserte vegger som skal flissettes må også vurderes tilleggsavstivet.

Gjøres arbeidet riktig unngår man dyre vannskader, og evt. også påfølgende fukt- og råteskader. Det smarteste valget når du skal ha gjort denne typen arbeid er derfor å velge en murmester.

Vi hos Murmester Hansen bruker vår opparbeidede kunnskap for å sørge for at resultatet av arbeidet hos deg blir som du ønsker. Vi deler gladelig av vår erfaring når vi er på befaring, sånn at vi sammen kan finne de beste løsningene. Hvis du ønsker det tar vi også ansvar for badet ditt og gjør hele jobben til avtalt tid og pris.

Vi tar på oss både små og store rehabiliteringsjobber og kan levere alt fra materiell og håndverkere til møblement.
© 2021 Murmester Eirik Hansen AS
Utviklet av:
pencilphone-handsetmap-marker linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram