Naturstein

Skifer er et genuint og autentisk tidløst materiale, som har stor styrke og tåler det meste av ytre påkjenninger. Det eksklusive varige produktet har en mengde gode bruksegenskaper og som tilpasses de aller fleste behov. På mange måter er skifer en såkalt tradisjonsrik stein. Strukturen og fargenyansene i skifer gir et tidsriktig inntrykk, enten arkitekturen rundt er moderne eller tradisjonell. Skifer er også robust og slitesterk, samtidig som den gir et elegant inntrykk i både inne- og utemiljøer.

Innemiljøer:

Skifer er veldig anvendelig og kan for eksempel benyttes i både gang, stue og trapper samt på bad og kjøkken.

Utemiljøer:

Terrassen og uteområdet er for veldig mange tilholdsstedet om sommeren. Her kan man nyte tilværelsen i fulle åndedrag med familie og venner.

Skiferens naturflate er sklisikker og dermed meget godt egnet til både trapper og terrassegulv. Samtidig gir den et elegant og representativt utseende på uteområdet.

Mange iverksetter sine prosjekter uten godt nok forarbeid. Ved ulike skiferprosjekter er det viktig at rett type skifer, overflate, kantbearbeidelse, tykkelse etc. blir valgt. I tillegg så bør ulike løsninger for grunn- og etterarbeid vurderes. Grundig forprosjektering vil som regel føre til kortere byggetid og redusering av kostnadsoverskridelser. Ta kontakt med oss så hjelper vi deg å virkeliggjøre den visjonen du har. Uansett om skiferen skal brukes inne eller ute.
© 2021 Murmester Eirik Hansen AS
Utviklet av:
pencilphone-handsetmap-marker linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram